Vertrouwenspersoon:

De veiligheid van uw kind(eren) staat voorop, gelukkig wordt daar tegenwoordig veel aandacht aan geschonken. Mocht er op onze vereniging iets gebeuren wat u niet bevalt, kunt u iemand van ons daar natuurlijk altijd op aanspreken! Maar het kader van onze vereniging is klein en misschien kunt of wilt u niet uw verhaal (of klacht) kwijt bij iemand van de eigen vereniging. Daartoe heeft de R.S.B. (Rotterdamse Schaakbond) een eigen vertrouwenspersoon tot haar beschikking:

Jessica Verhagen

e-mail: vertrouwenspersoon@r-s-b.nl

De vertrouwenspersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten. Tevens is hij/zij degene die preventief beleid opzet.
Jessica Verhagen is sociaal- en organisatiepsycholoog en mediator. In haar werkende leven beleidsadviseur bij de overheid, daarnaast werkt zij als lifecoach voor particulieren, doet vrijwilligerswerk als mentor en zet zich actief in voor hoogbegaafden en hun eigen aardigheden.