Online aanmeldformulier

Lees dit eerst!!

Dit is het online aanmeldformulier van schaakvereniging 'De koddige koning'.

Voordat uw dochter of zoon (hierna verder kind genoemd) definitief lid wordt:

- Moet uw betaling (contributie) ontvangen zijn én

- Willen we u graag ook zelf even spreken. Gewoon omdat we u eerst even willen zien, maar waarschijnlijk komt u uw kind de eerste keer toch al brengen. Veel dingen online regelen is makkelijk, maar we houden ook van persoonlijk contact ;-)

Ook moeten we rekening houden met de privacywet, daarom willen we graag van iedereen even weten wie u bent.

Bovendien: waarschijnlijk wilt u dat ook van ons weten!!

 

Wanneer is uw kind lid via een SSV:

Als uw kind overdag schaakles krijgt, direct na school.

Schaakvereeniging 'De koddige koning' is verbonden aan 6 verschillende SSV's, dat zijn (in volgorde lesdag in de week):

- SSV Het nieuwe westen (maandagmiddag)

- SSV Oud Charlois (dinsdagmiddag)

- SSV Crooswijk (woensdagmiddag)

- SSV Spangen (woensdagmiddag)

- SSV Provenierswijk, Margrietschool (donderdagmiddag)

- SSV Provenierswijk, Provenierschool (vrijdagmiddag)

Een kind dat lid wordt via de SSV, daarvan kunnen de ouders/verzorgers recht hebben op financiële ondersteuning voor de contributie. Voor meer informatie hierover klik hier of vraag hiernaar bij de coördinator op de school. Hij/zij kan u hier alles over vertellen. Wanneer u hierop recht heeft, of denkt te hebben, vermeld dit dan bij bijzonderheden. De schoolcoördinator neemt dan contact met u op.

Wanneer u géén bijzonderheden aangeeft, dan gaan we er vanuit dat er ook geen bijzonderheden zijn. U blijft ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor de door u verstrekte gegevens.

 

N.B.:

- Wanneer u er bij de trainingen of tijdens toernooien altijd bijblijft, hoeft u de laatste twee vragen van dit formulier niet te beantwoorden.

- Als u voor uw eigen administratie een kopie wilt bewaren, van wat u aan ons heeft opgegeven, dan kunt u hierom vragen, door dat helemaal onderaan aan te geven.

Dit formulier is alleen voor nieuwe aanmeldingen. Wanneer u iets wilt wijzigen, dan kunt u het "Wijzigingsformulier" gebruiken, wanneer u het lidmaatschap wilt stoppen, dan kan dat via "Opzeggen lidmaatschap".

Voor wijzigingen of beëindigen van het lidmaatschap, mag u ook een "reply" sturen op een verstuurd bericht van onze vereniging.