Contributie:

De contributie bedraagt € 75,- per persoon, per seizoen (augustus t/m juli het aansluitende volgende jaar), voor de woensdag- of donderdagavond.                                                                                                                                                                                                           De contributie voor leden van een SSV bedraagt € 135,- zij mogen naast de SSV-middag ook een avond langskomen (= soort dubbellid).            De contributie voor een dubbellid* bedraagt € 60,- per seizoen.

Betaling gaarne binnen 2 weken na inschrijving, bij start van het nieuwe seizoen verzoeken wij u voor 15 september te betalen.

Wat moet u betalen?

Bij voorkeur te betalen per bank of via Paypal:

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de contributie, hieronder staat hoe u dit kunt doen:

Bank:

Rekening - NL73 INGB 000 16 18 800  tnv J.G. van As** te Rotterdam

Paypal:

Indien u liever via Paypal betaalt, log dan in bij uw eigen Paypal-account en stort het te betalen bedrag op het e-mailadres van onze vereniging: de.koddige.koning@gmail.com

Contant:

Wanneer u het liefste contant betaalt, dan mag dat natuurlijk ook.

Vraag om een kwitantie!! Normaal gesproken krijgt u die natuurlijk, vraag er anders om! Daarop hoort o.a. te staan om welke periode het gaat, de datum van betalen, hoeveel u heeft betaald én aan wie u heeft betaald. Controleer altijd of dat dit klopt, u blijft hiervoor zelf verantwoordelijk. Bewaar dit betaalbewijs dus zorgvuldig!

 

Voor wie betaalt U...??

Voor een goede verwerking van uw betaling wil ik graag het volgende van u weten:

- Graag de voor- en achternaam voor diegene waarvoor u betaalt

- Voor welke periode betaalt u, bijvoorbeeld voor seizoen ..... of voor welke periode van dat seizoen.

Na ontvangst van uw betaling, hoort u altijd een bevestiging te krijgen.

Wilt u een factuur (vooraf) ontvangen, vraagt u er gerust om.

 

 

NB: Een factuur is géén betalingsbewijs, het is een bewijs dat u moet betalen. De kwitantie of bankafschrift is hierin belangrijk en leidend!

 

* = Een dubbellid is een lid dat ook lid is van een andere vereniging en daar de bondscontributie betaalt.

** = Om kosten te besparen hebben we er (als beginnende vereniging) voor gekozen om géén zakelijke-/verenigingsrekening te openen.