CORONA

Net als (bijna) alle andere sportverenigingen is ook schaakvereniging 'De koddige koning' voorlopig gesloten. Schaken wordt als een binnensport beschouwd, vooralsnog kunnen we daardoor helaas niet eerder dan 1 september weer gaan starten.

Mogelijk komt hier verandering in: houdt deze pagina op onze website dus in de gaten!!

 

Officieel zijn we gesloten! Maar voor onze leden, die het nu toch al zwaar hebben (inmiddels weer naar school) zitten we hier natuurlijk niet helemaal stil. Wilt u weten wat er wél kan?? Neem contact op met onze jeugdtrainer Ruud Neumeijer: 06 - 39135281 en hoor van hem wat wij voor onze leden kunnen/willen doen. Hou in elk geval de richtlijnen van de overheid in de gaten en sluit risico's uit!!

Maar het is niet enkel kommer en kwel, inmiddels zijn er scholen die hebben aangegeven de schaaklessen voor de kinderen weer te gaan starten, volg de update hieronder.

Hierbij zijn we gehouden aan het protocol zoals dit is opgesteld door het RIVM, waarbij in onderstaand document (na Update van de lessen) specifiek in de meest rechtse kolom wordt ingegaan op de omstandigheden bij het schaken.

Heeft u belangstelling om op één van "Nog beschikbaar" plaatsen komen te staan met uw school of organisatie, neem dan contact op.

Al onze gegevens kunt u terugvinden op onze contactpagina.